Eyong Enoh tekent een contract tot het einde van het seizoen bij Willem II. De middenvelder uit Kameroen vertrok afgelopen zomer bij Standard Luik en zat sindsdien zonder club.

Technisch directeur Joris Mathijssen is verguld met de komst van Enoh: “Met Eyong halen we een ervaren jongen in huis. Hij beschikt over een echte winnaarsmentaliteit en is daarmee zeker van meerwaarde voor Willem II”.

De Tilburgers kunnen de mentaliteit en ervaring van Enoh goed gebruiken in hun strijd tegen degradatie. De 48-voudig Kameroenees international speelde eerder voor Ajax, Fulham, Antalyaspor en Standard Luik.

Enoh kan wellicht donderdag al voor de Tricolores debuteren tegen Roda JC in de kwartfinale van de KNVB Beker. Daniel Crowley is, mede door de komst van Enoh, overbodig geworden en daardoor door de Tilburgers verhuurd aan SC Cambuur.

Advertentie