Jack Harrison, die een paar dagen geleden nog in de belangstelling stond van Stoke City, heeft nu getekend bij Manchester City, de zusterclub van NYCFC. Hij wordt meteen uitgeleend aan Middlesbrough in de Championship.

Jack Harrison houdt het na 2 seizoenen voor gezien in Amerika. Nadat hij op zijn vijftiende de keuze maakte om van de opleiding van Manchester United naar Amerika te vertrekken, vertrekt hij nu naar de rivaal.

Ian Paul Joy, de officieuze clubwatcher van NYCFC, vertelde dat Manchester City wel degelijk geld heeft moeten betalen aan New York City FC, ook al zijn ze samen onderdeel van de CFG.

Manchester City en Middlesbrough zijn toen meteen tot de deal gekomen om Harrison tot het einde van het jaar bij Boro te stallen, met een optie op een volgend jaar.

Joy zei ook dat Harrison wel de kwaliteiten heeft om bij the Citizens te voetballen, maar er dan wel alles uit zal moeten halen en een goed seizoen zal moeten draaien bij Boro.

Supporters van NYCFC zagen het aankomen, maar rouwen nog steeds om het nieuws. NYCFC heeft daarintegen 3 nieuwe vleugelspelers aangetrokken, om het gat in de selectie te dichten.

Advertentie