TRANSFER: Olivier Giroud verlaat Arsenal en tekent bij Chelsea

Nu dat Michy Batshuayi verhuurd wordt aan Dortmund en Arsenal Aubameyang vastlegde, legt Chelsea op haar beurt Olivier Giroud vast en is de driehoeksverhouding compleet. De Fransman tekent een contract tot 2019. The Blues zouden een bedrag betalen rond de 19 miljoen euro.

Chelsea was al langer aan het hengelen naar Giroud en nu Arsenal de transfer van Aubameyang heeft afgerond, mocht Giroud de overgang maken. Zo wordt Olivier Giroud de grootste concurrent van Alvaro Morata, die niet altijd kan overtuigen. In de Premier League wist Giroud dit seizoen nog maar vier keer te scoren. In totaal was hij in 253 wedstrijden actief voor Arsenal en scoorde 105 keer en gaf 41 assists.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s