TRANSFER: Siani verlaat na 5 jaar KV Oostende en gaat bij Antwerp voetballen

Sébastien Siani, de aanvoerder van KV Oostende, trekt naar Antwerp en tekent er een contract voor 2,5 jaar. Siani wilde al langer weg en krijgt nu dus eindelijk zijn transfer. De Kameroener moet zo het Antwerpse middenveld versterken en de club helpen om in de top 6 te blijven.

Siani speelde al vanaf 2013 aan de kust en een paar maanden later promoveerde hij naar de eerste klasse. Siani groeide uit tot één van de sterkhouders van de ploeg en was niet weg te denken uit het middenveld van de kustploeg. Siani speelde in het totaal 185 wedstrijden en kwam 25 keer tot scoren. Onder Hugo Broos won Siani in 2017 ook de Africa Cup.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s