De City Football Group, die tot nog toe NYCFC, Melbourne City, Yokohoma, Girona en Club Torque onder haar hoede heeft, zou KV Oostende daaraan toe willen vooegen.

CFG wil 50% van de aandelen van KV Oostende overkopen, hiermee zouden zij het meerderheidsaandeel hebben en dus baas worden van de club.

De vertrekkende Marc Coucke, die naar Anderlecht zal gaan, heeft de fans beloofd om Oostende niet te verlaten voordat er een goede overnemer gevonden is. Coucke is afgelopen week in London gespot, om te praten met een investeerder. Het bleek om Manchester City te gaan.

Snack Media Network City is ook geïnteresseerd in een deal met KV Oostende. Ze willen hun spelers graag uitlenen aan de club, vooral spelers die nog geen werkvisum kunnen krijgen in het Verenigd Koninkrijk.

De CFG wil Luc Devroe graag bij de club houden als het effectief tot een overname komt.

Advertentie