Jupiler Pro League-Speler Van De Week: Nicolas Penneteau

Nicolas Penneteau is volgens ons de beste speler van het afgelopen weekend. De inmiddels 36-jarige Franse doelman speelde een puike wedstrijd met Charleroi op Club Brugge. Ondanks de drie geïncasseerde goals was Penneteau de beste man bij de Waalse club.

Club Brugge – Charleroi: 3-3. Een match met twee gezichten, vooral wat Club Brugge betreft. De Brugse verdediging presteerde twijfelachtig, terwijl de aanvallers levensgevaarlijk waren en drie keer konden scoren.

Club had meer kunnen scoren, maar dat werd vermeden door Penneteau. Zo stopte hij enkele pogingen van Vanaken, Vormer, Diaby en Wesley. Op het keiharde schot van Limbombe waren er twijfels of de Fransman de bal moest hebben, maar die was zo hard getrapt dat Penneteau zo goed als kansloos was. Zonder de vele knappe reddingen van Penneteau, had Charleroi geen punt gepakt.

KV Kortrijk speelde ook een sterke wedstrijd en won bovendien bij concurrent STVV door twee goals van de Franse goaltjesdief Perbet. Bij KVK was ook Ouali sterk. Benieuwd of beide spelers dinsdagavond ook op niveau zijn als ze een finaleticket in de wacht moeten slepen op het veld van Racing Genk.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s