Jupiler Pro League Speler Van De Week: Taiwo Awoniyi

De 26ste speeldag van de Belgische competitie is ondertussen alweer gepasseerd en de strijd om een ticket voor PO1 is nog volop aan de gang. Standard liet afgelopen weekend bijna punten liggen tegen Moeskroen, maar zette die situatie knap recht. Toch komt de beste speler van afgelopen weekend van iemand uit Moeskroen: Taiwo Awoniyi.

Standard kwam eerst op voorsprong, maar toen sloeg Awoniyi een eerste keer toe. Hij draaide weg van Luyindama en sprintte met de bal aan de voet recht op doel af en werkte knap af. Bij een 2-2-tussenstand kon Moeskroen een derde keer scoren en dat doelpunt nam Awoniyi ook voor zijn rekening, hij werkte weer af op een counter. Moeskroen gaf de wedstrijd nog helemaal uit handen, maar dat lag niet aan de Liverpool-huurling, die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde. Het zal moeilijk worden voor de ploeg uit Henegouwen om Awoniyi volgend seizoen nog te huren.

KV Kortrijk deelde een ferme tik uit aan Antwerp, het won met maar liefst 4-0 dankzij onder andere een hattrick van Teddy Chevalier. De Fransman dook drie keer op als een echte sluwe vos, en kon zo drie keer de foutjes van de Antwerpverdediging afstraffen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.