Inter hangt prijskaartje aan door wereldtop begeerde Skriniar: €70.000.000

Het Italiaanse Internazionale heeft de wereld bekendgemaakt hoeveel geld er neergelegd mag worden voor haar sterspeler Milan Skriniar: een kleine 70 miljoen euro. De 23-jarige Slowaak werd afgelopen zomer overgenomen van competitiegenoot Sampdoria en blijkt de perfecte aankoop te zijn geweest.

Het met veelal buitenlandse spelers werkende Inter maakte afgelopen zomer een slordige 23 miljoen euro over voor centrale verdediger Skriniar. De marktwaarde die destijds op 7 miljoen euro stond steeg in het afgelopen halve jaar echter naar maar liefst 30 miljoen euro.

Hoewel Inter dik achter de nummers 1 en 2 Napoli en Juventus staat, is Skriniar een erg constante factor. Met zijn pas 23 jaar is de 1.87 meter-lange verdediger van grote waarde voor de ploeg van Luciano Spalletti, en dat heeft al menig club opgemerkt. Clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Arsenal lieten allen weten geïnteresseerd te zijn.

Door Chinese regelgeving kan er maar een bepaalde hoeveelheid geld per onderneming uitgegeven worden naar het buitenland en daarom lijkt Inter geld goed te kunnen gebruiken. De Suning Group, de Chinese eigenaars van de club, willen in de zomer van dit jaar namelijk flink gaan investeren. Daarvoor moeten de Nerazzurri dus wel de financiën op orde hebben. De club is daarom bereid een bod van minimaal 70 miljoen op Skriniar te accepteren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.