Rik Vande Velde wellicht geen sportief directeur meer bij KV Mechelen

De malaise waarin KV Mechelen zich dit seizoen bevindt zal de oorzaak zijn voor verschillende hervormingen binnen de club. Rik Vande Velde heeft volgens Het Nieuwsblad aangegeven dat hij geen sportief directeur meer wil zijn van Malinwa. Deze kwestie wordt momenteel beraadslaagd binnen het nieuwe bestuur.

Rik Vande Velde wil wel binnen de club actief blijven, namelijk in de rol van hoofdscout. Zijn terugtrekking is waarschijnlijk het gevolg van de kritische houdingen die veel supporters hadden tegenover hem. De reden van het slechte seizoen kwam vaak op zijn schouders terecht.

KV Mechelen denkt wel al aan een opvolger. De naam Dennis Henderickx wordt al genoemd en dat is niet verrassend. Henderickx is al lang bij de club actief als technische verantwoordelijke van de jeugdopleiding. Enkele jaren geleden werd hij ook al genoemd als sportief directeur ter opvolging van Olivier Renard. Het bestuur bekijkt ook opties buiten de club.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.