Jupiler Pro League Speler Van De Week: Danny Vukovic

Danny Vukovic is verkozen tot de beste speler van het afgelopen weekend in de Jupiler Pro League. De Australische doelman levert elke week een topprestatie af bij Racing Genk en is een echte ‘puntenpakker’ geworden voor de Limburgers. 

Racing Genk speelde afgelopen zaterdag 2-2 gelijk tegen Club Brugge, dat was al bij al een verdiende uitslag. Genk had kansen om te winnen, maar maakte onder andere een penalty niet af. Ook Club Brugge kon die wedstrijd winnen, maar het stuitte telkens op Genkdoelman Danny Vukovic. Zo had Club Brugge direct na de 2-1 de wedstrijd helemaal kunnen beslissen, maar Vukovic redde knap op een schot van Diaby. De absolute topredding van Vuko kwam er in de extra tijd, toen hij een kopbal van Mechele spectaculair uit doel haalde.

Hans Vanaken scoorde twee keer voor Club Brugge tegen Genk en Vukovic en was dus ook dicht bij de titel van ‘Speler Van De Week’. Vanakens eerste doelpunt was er eentje vanop elf meter. Zijn tweede van de avond was er echter een om in te kaderen. Hij kreeg de bal recht in de voeten en haalde in een keer uit en zo belandde de bal schitterend in doel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.