New York City FC organiseert een 24-hour game voor de fans

NYCFC gaat een wedstrijd organiseren die 24 uur zal gaan duren. The City that never sleeps, a game that never sleeps. Dat is de slogan die de club hierbij heeft bedacht. Supporters kunnen zich aanmelden en ongeveer 500 van hen krijgen de kans om mee te doen. 

De 500 supporters zullen in 2 teams worden verdeeld. Die teams worden gecoacht door spelers en staf van NYCFC. De teams heten ”Team Vieira” en ”Team Villa”.

”We willen iets voor de stad doen. Iets wat echt bij de stad past. Dit is voor de supporters die deze stad ”home” noemen. Dit is The City that never sleeps, dus nodigen wij mensen uit om de klok rond te spelen om zo het nieuwe seizoen in te luiden.” aldus club-president Jon Patricof.

De wedstrijd wordt dus gespeeld door 2 teams van 250 man, in opstellingen van 5 man per team worden de spelers telkens na een bepaalde tijd weer gewisseld voor 2 keer 5 anderen. De wedstrijd wordt gehouden op Rockefeller Center, de iconische plek middenin de stad waar ook altijd de kerstboom staat. Er zal ook een DJ zijn om voor een entertainende sfeer te zorgen.

Alle opbrengsten gaan naar City in the Community, een goed doel dat een veilige en gezonde omgeving wil creëren in New York City.

Als bedankje voor de deelname ontvangen de 500 supporters allemaal een kaartje voor de eerste thuiswedstrijd van NYCFC.

De wedstrijd zal plaatsvinden van 16:00 tot 16:00, op 9 maart en 10 maart.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.