Real Madrid houdt situatie rondom Raheem Sterling nauwlettend in de gaten

Waar het vroeger heel normaal was om een contract van slechts enkele jaren te krijgen, is dat tegenwoordig een geval apart. Real Madrid houdt daarom goed in de gaten hoe Manchester City met haar speler Raheem Sterling omgaat. De Spaanse grootmacht zou graag willen toeslaan.

Het contract van Sterling loopt namelijk pas in de zomer van 2020 af, maar media beginnen nu al te speculeren over een eventueel vertrek. Kevin De Bruyne tekende onlangs een nieuw contract bij The Citizens, maar met Sterling werd nog niet gesproken. Real-trainer Zinédine Zidane schijnt een fan van de Engelsman te zijn en zou hem nu graag willen binnenhalen.

Goedkoop zou de 23-jarige in ieder geval niet worden. Met een salaris van meer dan 200 duizend euro per week en een marktwaarde van maar liefst 80 miljoen euro zou Sterling een financiële hap uit Real Madrid gaan nemen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.