Op Stayen kunnen de supporters van STVV binnenkort rekenen op gloednieuwe zitjes. Niet alle stoeltjes worden vervangen, enkel diegene zonder rugleuning krijgen er nu een met.

Weldra kunnen de fans van Sint-Truiden genieten van nieuwe zitplaatsen, al gaat het niet om alle plaatsen. Een deel van de stoelen op Stayen beschikte nog niet over een rugleuning, daar komt nu verandering in, laten ze in Sint-Truiden weten. “De oude stoelen zonder rugleuning worden vervangen door nieuwe met rugleuning om het comfort voor onze fans te verbeteren”.

De Kanaries speelden tweemaal op rij op verplaatsing waardoor ze op Stayen voldoende tijd hadden en hebben om de nodige aanpassingen te doen. De fans kunnen volgend weekend al een eerste maal genieten van hun nieuwe zitjes in de thuiswedstrijd tegen leider Club Brugge.

Advertentie