Reading zet Jaap Stam op straat

Jaap Stam is door zijn voormalig werkgever Reading ontslagen. De Nederlandse oefenmeester wist de ploeg vorig seizoen nog tot de finale van de play-offs te brengen, maar vocht dit seizoen tegen degradatie. Reading staat momenteel op een teleurstellende 20ste plaats, een goede reden voor groot aandeelhouders Yongge Dai en Xiu Li Dai om de manager op straat te zetten.

“Reading Football Club laat weten dat Jaap Stam zijn functie als manager per direct heeft verlaten.”, dat is wat de club liet weten. “Jaap heeft nooit gewankeld in zijn tijd hier. Hij heeft moeite en pure vastberadenheid ingebracht om het team weg te leiden van de plek waar ze zich nu bevindt. Na zorgvuldige overweging is echter besloten dat een verandering nu noodzakelijk is. We willen Jaap bedanken voor zijn harde werk en toewijding aan de club. Vooral met wat hij bereikt heeft in zijn eerste seizoen bij de club. We wensen hem veel succes bij zijn toekomstige inspanningen.”

Over de vervanger van Stam is nog niet veel duidelijk. Paul Clement (voormalig trainer van o.a. Chelsea U23, Derby County en Swansea City), Phil Parkinson (trainer Bolton Wanderers) en Graeme Murty (trainer Rangers FC) komen daarvoor het meest voorbij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.