Zondagavond staat de clash tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma, al zal dat zonder Club-doelman Kenneth Vermeer zijn. De Nederlander heeft een spierblessure in zijn rechterbovenbeen en zo is zijn seizoen meteen ten einde. De vraag is nu wie zondag aan de aftrap gaat verschijnen, want Vermeer was al de vijfde doelman dit seizoen bij blauw-zwart.

Club Brugge haalde Vermeer in januari weg bij Feyenoord voor een half jaar en door de matige start van die andere nieuwe doelman, Gabulov, mocht Vermeer al snel opdraven. De ex-doelman van Ajax startte aarzelend bij Club, maar al snel werd Vermeer een betrouwbaar sluitstuk en werd hij zelfs verkozen tot speler van de maand.

Vrijdag zal Vermeer geopereerd worden aan zijn rechterbovenbeen, de blessure liep hij op in de slotfase van de partij tegen KAA Gent. Het is nu de vraag of we Kenneth Vermeer nog in het shirt van Club Brugge zullen zien, want de huurperiode eindigt op het einde van dit seizoen. Ivan Leko kan nu kiezen tussen Horvath, Hubert en Gabulov, waarschijnlijk zal die laatste zondag tussen de palen staan.

Advertenties