Sven Vermant ontslagen bij Waasland-Beveren

Sven Vermant is ontslagen bij de Wase club. De pandoering (8-0) tegen Zulte Waregem was de druppel voor de Lierenaar, die de goede prestaties van Clement nooit kon doortrekken. 

Erbarmelijke resultaten

Als je de afgelopen 10 wedstrijden bekijkt, kan je de overwinningen van Vermant op één vinger tellen. Dit gebeurde nooit eerder voor geel-blauw. Dit is niet alles, vorig weekend, thuis tegen Moeskroen, kwamen er slechts 1010 toeschouwers naar de Freethiel.

Motivatie

De laatste wedstrijden leek het er steeds meer op dat Vermant de spelersgroep niet meer kon motiveren. Er werden amper kansen gecreëerd, defensief was het een ramp. De supporters krijgen nu wel wat ze wouden, het ontslag van Vermant. Al enkele matchen werd er “Vermant buiten” geroepen.

Nieuwe coach

W-B en trainers, het is zeker geen huwelijk. Vrije trainers als Jonas De Roeck, Yannick Ferrera en Bernd Thijs worden ongetwijfeld al genoemd in de wandelgangen van de Freethiel. Geel-blauw mikt steeds op een jonge Belgische trainer die ervaring kan opdoen.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s