De zeer positieve spiraal bij de Rouches werd vandaag doorgetrokken tot in de bestuurskamer. De contracten van Collins Fai en Réginal Goreux werden verlengd, daarnaast werd de aankoopoptie van Konstantinos Laifis gelicht. 

De goedlachse Collins Fai (25) speelde al 68 wedstrijden voor Standard. Dit seizoen is hij uitgegroeid tot vaste linksachter, wat zijn polyvalentie bevestigd. De kleine, maar zeer dappere Kameroener schreef de Croky Cup al tweemaal op zijn naam als basisspeler. Ook de Afrika Cup staat op zijn palmares.

Koutroubis Cavagnera Agbo Pocognoli Fai
De goedlachse Collins Fai (rechts)

‘Mister Standard’ Réginal Goreux (30) komt dit seizoen weinig in actie, maar in de kleedkamer blijft hij een zeer belangrijke figuur. Met zijn voorbeeldmentaliteit en ervaring (bijna 200 wedstrijden voor Standard) heeft ook hij een aandeel in de prestaties van de Rouches. Dat wordt nu ook erkend door het bestuur, dat hem langer aan de club bindt.

Goreux
‘Mister Standard’ Réginal Goreux

Konstantinos Laifis (25) werd door Olympiakos in 2016 gekocht, waarna hij meteen voor 2 seizoenen uitgeleend werd aan Standard. Hij speelde al 76 wedstrijden voor de Luikse club en wordt gezien als een zeer complete centrale verdediger. Aan deze deal was een aankoopoptie (€1.450.000) verbonden, die nu gelicht werd.

Laifis
‘Kostas’ Laifis

Standard heeft niet bekendgemaakt tot wanneer de 3 spelers precies tekenen.

Advertentie