Arjen Robben heeft zijn aflopende verbintenis bij Bayern München met één seizoen verlengd. De 34-jarige aanvaller begint hiermee aan zijnde tiende seizoen bij de club uit Beieren.

Arjen Robben speelt sinds 2009 voor de Beierse club. In 290 duels voor Bayern scoorde Robben 138 doelpunten, gaf hij 99 assists, werd hij zeven keer landskampioen en won hij vier keer de DFB Pokal. In 2013 bezorgde Robben Der Rekordmeister eigenhandig de Champions League door in de finale tegen Borussia Dortmund een assist af te leveren voor de 1-0 en zelf de winnende treffer te scoren in de 89e minuut (2-1).

Technisch directeur Hasan Salihamidzic is blij met de contractverlenging: “We zijn erg blij dat we Arjen nog een jaar langer aan ons hebben kunnen binden. Hij is ook belangrijk in onze plannen voor volgend seizoen”,

Arjen Robben speelde eerder voor FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid.

Advertenties