Supporters van FC Oss, dat vanaf volgend seizoen weer TOP Oss zal heten, hebben een nieuw logo gekozen voor hun club. Met ruim 55% van de stemmen kwam het onderstaande logo als winnaar uit de test. Mogelijk omdat dit het meest leek op het oude logo van TOP Oss.

Naast het nieuwe logo mochten de supporters ook kiezen voor het nieuwe uittenue van de club. Het huidige blauw-gele uittenue wordt behouden.

Op de clubsite wordt vermeld dat de club het verleden respecteert en dat graag in stand houdt:

“Het nieuwe logo doet eer aan de complete historie, maar staat duidelijk voor een nieuwe periode. Alle bouwstenen van het oude TOP Oss logo (het schild, de letters T & P, de bal en het vaantje) zijn gerestyled, waarbij het wapen de vorm van huidige beeldmerk van FC Oss heeft.”

In Oss is de club erg betrokken met zijn fans, zo bleek al eerder dit seizoen. De supporters gaven al lange tijd aan dat ze liever de oude clubnaam terug zagen komen, en zo geschiedde.