TRANSFER: Lamine Ndao eerste aanvallende aanwinst Waasland-Beveren

Je kan de teller bijna niet meer bijhouden wat betreft de inkomende transfers van Waasland-Beveren. Na vele verdedigers en middenvelders aangetrokken te hebben, komt er nu een Senegalese aanvaller over van US Quevilly. Hij tekent voor 3 jaar met optie op de Freethiel.

In het seizoen 2013-2014 werd Ndao opgepikt door Valenciennes. Na eerst een seizoen in de B-ploeg gespeeld te hebben, speelde hij 3,5 seizoenen lang voor de A-ploeg. Bij Valenciennes viel de Senegalees heel vaak in, hij kwam tot 70 matchen voor de Franse club.

Afgelopen winter kon de pijlsnelle aanvaller kiezen tussen 3 clubs: Orléans, Auxerre en Quevilly. Dat laatste project sprak hem het meeste aan. De aanvaller speelde 12 matchen voor Quevilly en lukte daarin 7 goals. Niet slecht voor een club die gaat degraderen naar de derde klasse.

Ndao moet bij Waasland-Beveren onder meer gaan zorgen voor de doelpunten. Isaac Kiese Thelin keert namelijk terug naar Anderlecht, Ryan Mmaee naar Standard. Hij is een aanvaller die bekendstaat om diepgang, een goede actie en dito positionering in de zestien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.