TRANSFER: Eupen huurt David Pollet één seizoen van Charleroi

David Pollet verlaat Charleroi tijdelijk en gaat een jaartje in het Kehrwegstadion voetballen. Eupen huurt de 29-jarige spits en voegt hiermee 167 Jupiler Pro League-wedstrijden ervaring toe aan de selectie. 

De teller bij Charleroi staat voor Pollet ondertussen op 135 wedstrijden. Hij scoorde reeds 34 keer bij de Carolo’s. Hij kwam in zijn carrière ook al uit voor Lens, Reims, Gueugnon, Paris FC, Anderlecht en Gent.

“We zijn zeer blij met de komst van David Pollet, een snelle, technisch sterke en voor het doel steeds gevaarlijke spits. Hij vierde al meerdere successen in zijn carrière. Een van zijn kwaliteiten is zijn wilskracht en hij wist altijd te overtuigen met zijn prestaties en doelpunten. Met deze kracht heeft hij zeker een plek in ons ambitieuze team. We kijken uit naar de samenwerking met David Pollet en heten hem welkom bij onze club.” ~ Christoph Henkel (algemeen directeur KAS Eupen)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.