AS Roma heeft nog op dezelfde dag dat sterspeler Radja Nainggolan vertrok zijn vervanger binnen weten te halen. Javier Pastore maakt voor een bedrag van 24,7 miljoen euro de overstap van Paris Saint-Germain naar de Giallorossi. Pastore tekende een contract voor 5 jaar.

De club uit Parijs maakt een flink transferverlies op de 29-jarige Pastore, die als eerste grote aanwinst sinds de overname in 2011 overkwam van Palermo. PSG betaalde destijds een bedrag van 42 miljoen euro aan Palermo.

Een soortgelijk bedrag werd dinsdagochtend door Internazionale betaald voor inmiddels voormalig Roma-speler Radja Nainggolan. De 30-jarige Belg verliet de club uit Rome na 4 officiële seizoenen (daarvoor ook een half jaar op huurbasis) voor een bedrag van 38 miljoen euro. Internazionale betrok ook Davide Santon en Nicolo Zaniolo bij de deal, zij vertrokken samen met de zak geld richting AS Roma.

Advertenties