TRANSFER: Luis Pedro Cavanda definitief naar Standard

Het was een enorme verrassing voor de in Rochefort aanwezige Standardsupporters gisteren: Luis Pedro Cavanda verscheen aan de aftrap. De rechtsachter werd vorig seizoen gehuurd van Galatasaray, maar de aankoopoptie werd niet gelicht. Update (3/7/’18): de Turkse club heeft de transfer bevestigd. 

Standard wilde Cavanda goedkoper aantrekken, en dat is nu zo goed als gelukt. Op wat papierwerk na is de overgang rond, de Rouches zouden niet meer dan €1.000.000 (Update: Galatasaray zegt dat het om 2.4 miljoen gaat) betalen aan de Turkse grootmacht. De in Angola geboren verdediger zou voor 3 seizoenen tekenen.

Gisteren speelde Standard een oefenpot tegen Nancy. De ploeg van de eerste helft, bijna allemaal basisspelers (en dus ook Cavanda), won met 1-0. In de tweede helft kregen we vooral beloften en bankzitters te zien en konden de Fransen nog 2 keer scoren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.