AC Milan heeft net weer een grote naam binnengehaald. De 22-jarige Kroaat Halilovic komt over van Hamburger SV, dat dit seizoen degradeerde naar de Duitse tweede klasse. Halilovic tekent voor drie jaar bij de Rosseneri. 

Alen Halilovic is een van de meest veelbelovende talenten in het wereldvoetbal vandaag de dag. In 2012 was hij voor het eerst te bewonderen bij Dinamo Zagreb in zijn thuisland. Twee jaar later tekende hij bij Barcelona. Daar is Halilovic nooit kunnen doorbreken, ook niet tijdens zijn uitleenbeurt bij Sporting Gijon. In 2016 tekende hij dan bij Hamburger SV, maar door veel blessureleed kwam hij bij Las Palmas terecht, waar hij eveneens niet heeft kunnen schitteren.

Met deze nieuwe uitdaging hoopt Halilovic meer continuïteit in zijn carrière te brengen. Hij wordt nog steeds beschouwd als een speler met veel potentiële mogelijkheden. AC Milan wil hem dan ook als creatieve spelverdeler gebruiken op het aanvallende middenveld.

Advertenties