Cercle Brugge en Kashima Antlers bereiken akkoord over Naomichi Ueda

Volgens de Japanse topploeg Kashima Antlers is er een formeel akkoord bereikt tussen de ploeg en het Belgische Cercle Brugge wat betreft de Japanse international Naomichi Ueda (23). De Japanse centrumverdediger vliegt dit weekend naar België om de medische testen te ondergaan. Als deze goed zijn, wordt uiteindelijk ook het contract getekend. 

Sinds Cercle Brugge overgenomen werd door AS Monaco in 2017, waait er een nieuwe wind in het Brugse Prinsdom. Groen-zwart wordt met de dag professioneler en kan gebruikmaken van het erg uitgebreide scoutnetwerk van moederploeg AS Monaco. De komst van Ueda (die in Japan bekendstaat als een beloftevolle speler) heeft dan ook naar alle waarschijnlijkheid te maken met Monaco.

Ueda doorliep alle jeugdreeksen bij de Japanse nationale ploeg en speelt al sinds 2013 voor de “Geweien”. Bij de Kashima Antlers groeide hij uit tot een volksheld, velen betreuren het vertrek van hun favoriete speler dan ook. Het regent reacties op Facebook en Twitter.

Statistieken:
J1 Competitie: 96 wedstrijden (4 goals)
League Cup: 7 wedstrijden (0 goals)
Emperor’s Cup: 10 wedstrijden (0 goals)
AFC Champions League: 15 wedstrijden (2 goals)
Wereldbeker FIFA Clubs: 3 wedstrijden (0 goals)
J3 League (U-22 geselecteerd): 4 wedstrijden (0 goals)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.