De Braziliaanse steraanvaller Neymar zal naar eigen zeggen ook volgend seizoen het truitje van PSG dragen. Hij ontkende zelf de geruchten over een mogelijke transfer naar Real Madrid.

Tijdens het WK in Rusland werd Neymar nog verguisd door zijn vele schwalbes en zijn theater op het veld. Maar na het toernooi linkte zowat iedereen hem aan Real Madrid. Daar moest hij de opvolger worden van Cristiano Ronaldo nadat die verrassend bij Juventus tekende.

Nu heeft Neymar zelf die geruchten ontkend. De duurste speler ooit benadrukt dat hij een contract heeft bij de Parijse topclub en voorlopig niet weg wil. Met de komst van de nieuwe trainer, Thomas Tuchel, en doelman Buffon, hoopt Neymar komend seizoen wel succes te oogsten in de Champions League.

Als de Koninklijke naast Neymar grijpt, wordt de kans op een transfer van Eden Hazard naar de Spaanse recordkampioen weer wat groter. Ook Mbappé wordt genoemd.

Advertenties