Hoewel FC Barcelona al een tijdje gelinkt wordt aan Manchester United-speler Paul Pogba, schijnt de club die interesse nu te hebben laten varen.

De Spaanse grootmacht schijnt namelijk besloten te hebben vol te gaan voor Ajacied Frenkie de Jong en PSG-speler Adrien Rabiot. In plaats van 1 sterspeler lijkt de club dus te gaan voor 2 hele goede talenten, waarbij Rabiot dat stadium eigenlijk al gepasseerd is. Tevens wordt naast de 2 jonge spelers Arturo Vidal al een tijdje aan FC Barcelona gelinkt.

Ajax gaf eerder echter al aan dat het De Jong niet snel zal verkopen. Barça schijnt daarom een bod van maar liefst 50 miljoen euro te willen gaan neerleggen bij de Amsterdammers. Ajax lijkt daarmee opnieuw een flinke klapper te kunnen gaan maken, aangezien het De Jong in 2015 overnam van Willem II voor een bedrag van slechts 1 euro, dat enkel als symbolisch bedrag betaald werd. De 21-jarige speler liet zelf al weten zeker oren te hebben naar een vertrek richting Barcelona.

Advertentie