Barcelona-doelman Jasper Cillessen wordt al de hele zomer gelinkt aan een vertrek bij zijn club, maar trainer Ernesto Valverde hoopt dat de geboren Nijmegenaar gewoon bij zijn club blijft.

“Het is mijn missie om twee goede keepers te hebben, en die hebben we nu: Marc (Ter Stegen) en Jasper (Cillessen)”, zo liet Valverde weten. “Het klopt dat Jasper niet zo veel gespeeld heeft als Marc, maar dat is hoe het leven van een keeper kan zijn. Hij weet hoe ik erover denk. Ik denk niet dat hij moeilijk zal zijn als hij blijft. We zijn erg blij met zijn professionalisme en zijn gedrag. We hopen dat hij blijft en hier tevreden is.”

Toen Cillessen zelf gevraagd werd naar een eventuele vertrek, antwoordde hij simpelweg met: “Ik weet het niet.” De Nederlander werd de afgelopen maanden in verband gebracht met een overstap naar onder andere Chelsea, Liverpool en Arsenal. Barça nam de 29-jarige in 2016 voor 13 miljoen euro over van Ajax.

Advertentie