Het nieuwe voetbalseizoen in België is ondertussen twee speeldagen ver. Ook de ‘Speler Van De Week’ is terug en voor zowel speeldag 1 als 2 gaat die titel naar Ivan Santini. De Kroaat heeft zijn rentree in de Belgische competitie niet gemist. In twee wedstrijden kwam hij al zes keer tot scoren, een hattrick per wedstrijd.

Ivan Santini, de stunttransfer van Marc Coucke, was op de openingsspeeldag meteen goed voor een hattrick op het veld van zijn ex-club KV Kortrijk. De eindstand werd 1-4 in het voordeel van paarswit.

Een week later herhaalde hij dat nummertje in zijn nieuwe thuishaven tegen KV Oostende. Een saaie eerste helft eindigde op 0-0, maar in de tweede helft kregen we maar liefst zeven doelpunten te zien. 5-2 werd de einduitslag, met opnieuw drie treffers van Santini.

Als de 29-jarige aanvaller aan dit tempo blijft scoren zal Anderlecht nog veel plezier aan hem beleven.