Batsman gaat bij de Vleermuizen spelen! Valencia huurt de Belgische aanvaller van Chelsea. Er zit geen aankoopoptie vervat in de deal. 

Kersvers Chelsea-manager Sarri ziet Batshuayi in de toekomst wel in de plannen van Chelsea passen en dus was een definitieve transfer niet aan de orde. Valencia huurt hem om Rodrigo, Zaza en Mina van meer concurrentie te voorzien.

Dit is al de tweede uitleenbeurt van Batshuayi, in de tweede helft van het afgelopen seizoen verdedigde hij de kleuren van Borussia Dortmund. Hij scoorde er 9 doelpunten in 14 optredens. Eerder was de Rode Duivel actief bij Standard en Olympique Marseille. Als we zijn hele professionele carrière bekijken, zien we dat hij gemiddeld 146 minuten nodig heeft om een doelpunt te scoren.

Valencia eindigde vorig seizoen op plaats 4 in de Spaanse hoofdklasse en zal dus in de Champions League aantreden.

Batshuayi wordt de eerste Belg ooit die in 4 van de 5 topcompetities in actie kwam!

 

Advertentie