Wouter Vrancken is de nieuwe trainer van KV Mechelen, dat maakte de club dinsdagochtend bekend op zijn website. Vrancken volgt er Dennis van Wijk op, zijn contract werd maandagavond, in onderling overleg, beëindigd.

Met twee punten uit drie wedstrijden heeft Mechelen zijn seizoensstart compleet gemist. Daardoor zette het maandag Van Wijk aan de deur. Het bestuur van KVM handelde razendsnel en nog geen 24 uur later heeft Malinwa al een nieuwe hoofdcoach, Wouter Vrancken.

Vrancken was afgelopen jaar actief bij KV Kortrijk, waar hij assistent-trainer was. Eerder was hij hoofdcoach bij THES Sport en Lommel. Als voetballer speelde hij anderhalf jaar voor KV Mechelen, maar ook voor KRC Genk, KAA Gent en STVV.

Wouter Vrancken ondertekende een contract voor twee seizoenen, hij moet proberen Mechelen terug naar 1A te loodsen.

Advertentie