Racing Genk leent tijdens de slotdagen van de transferperiode nog een van zijn jeugdspelers uit. Amine Khammas vertrekt op huurbasis naar de Nederlandse tweedeklasser FC Den Bosch. Voor het Genkse jeugdproduct was dit de beste oplossing, want de Marokkaan had geen zicht op speelminuten.

Vorig seizoen was Amine Khammas nog een van de verrassingen bij KRC Genk in de beginperiode. De Marokkaanse Belg kreeg, door blessures van zijn concurrenten, veel speelkansen onder Albert Stuivenberg. Toen Jere Uronen en Bojan Nastic weer beschikbaar waren, verdween de linksachter uit beeld en onder Philippe Clement daalden de speelkansen van Khammas nog meer. Hij werd zelfs even uit de A-kern gezet wegens slecht gedrag.

Ook dit seizoen had Khammas geen uitzicht op speelkansen en dus was een uitleenbeurt de beste optie voor beide partijen. Khammas kwam vorig seizoen 15 keer in actie voor de Limburgse club. Er werd geen aankoopoptie in de deal opgenomen.

Advertentie