Diego Pablo Simeone, hoofdtrainer van Atlético Madrid, heeft gereageerd op het debuut van zijn 23-jarige zoon Giovanni in het Argentijnse elftal. De spits wist in zijn eerste wedstijd voor la Albiceleste direct te scoren. Diego Simeone gaf aan zeer geëmotioneerd te zijn door het mooie debuut van zijn zoon: “Hij weet hoeveel wij geven om de Argentijnse selectie, hij heeft het heel erg goed gedaan.”

Simeone Senior gaf tevens aan zeer blij te zijn met het goede spel dat Giovanni vertoond bij Fiorentina. Desondanks zal ‘El Cholo’ zijn zoon nooit naar Atlético Madrid halen: “Het is erg lastig om je eigen zoon in de kleedkamer te hebben. Dat is moeilijk voor hem, voor mij en voor het team. Misschien als hij over enkele jaren een veel belangrijkere speler is, en ik geen trainer meer ben bij Atlético Madrid, dat hij hierheen kan komen.”

 

Advertenties