Op 26 februari 2018 tekende de amper 24-jarige (nu 25) Yannick Carrasco in China, bij Dalian Yifang. Zijn makelaar, Christophe Henrotay, kwam voor Radio Marte terug op de verrassende transfer en de onderhandelingen met Napoli. Hij gaf ook aan dat de Rode Duivel zeker nog terugkeert naar Europa, de linksbuiten wil graag in Italië voetballen. 

“Het klopt dat Napoli onderhandelde met Atlético, maar we kozen voor het Chinese avontuur. We waardeerden de interesse en hij zou ooit in Italië willen spelen, bij Napoli of bij een andere club. Op een dag zal Yannick in de Serie A spelen, een competitie die met de komst van Cristiano Ronaldo voorbestemd is om te groeien.”

De Chinese club betaalde eerder dit jaar 30 miljoen euro aan Atlético Madrid, dus het lijkt erop dat Carrasco zijn contract eerst zal moeten uitdienen in China. De duur daarvan is niet bekend.

Advertentie