OH Leuven won vandaag met overtuigende cijfers van Roeselare: het werd 0-4. Vorige week eindigde de wedstrijd tegen Tubize in het King Power at Den Dreef Stadion op 4-1, OHL laat dus voor het eerst dit seizoen een ‘6/6’ noteren. De spelers van Niger Pearson lijken de onverwachte, verschrikkelijke dood van hun eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha om te zetten in een mooi sportief verhaal.

De eerste periode in de Proximus League eindigde vandaag, Leuven moet wel nog een inhaalwedstrijd afwerken op het veld van Lommel SK (4 december). Het (vooralsnog) uitstekende einde van de eerste periode kan voor een stevige dosis hernieuwde hoop zorgen bij OHL met het oog op de tweede fase van Eerste Klasse B. De achterstand op periodekampioen KV Mechelen is groot, maar dankzij het competitieformat is alles nog mogelijk.

De voorlopige eindstand van de eerste periode in 1B:

  1. KV Mechelen 14 – 30
  2. Union 14 -24
  3. Beerschot Wilrijk 14 – 24
  4. Westerlo 14 – 19
  5. Lommel 13 – 19
  6. OH Leuven 13 – 15
  7. Roeselare 14 – 13
  8. Tubize 14 – 9
Advertentie