Philippe Clement kan opnieuw beroep doen op Leandro Trossard. De flankaanvaller viel enkele weken geleden uit met een blessure aan de hamstrings.

Op 23 oktober, drie dagen na zijn rentree tegen Eupen – toen kwam hij terug na een schouderblessure – viel Trossard opnieuw uit op training met last aan de hamstrings. Uit verder onderzoek bleek dat de aanvaller een contractuur had in de hamstring van zijn rechterbeen, hierdoor was hij enkele weken uit.

Maar nu is Leandro Trossard opnieuw fit genoeg om wedstrijden te spelen, te beginnen met zondag op het veld van Moeskroen, waar KRC herfstkampioen kan worden.

De Limburgers verloren dit seizoen nog niet in de Jupiler Pro League en daar heeft Trossard een groot aandeel in: de winger speelde dit seizoen al 10 wedstrijden in de Belgische competitie, daarin was hij goed voor 8 doelpunten en 2 assists.

Advertentie