Edon Zhegrova gaat waarschijnlijk dan toch nog vertrekken bij KRC Genk, de Kosovaar staat namelijk dicht bij een overgang naar FC Basel. Basel verhoogde het bod op de flankaanvaller en heeft zo de onderhandelingen met KRC Genk opnieuw opgestart. De transfer zou voor middernacht in orde moeten komen, dat meldt HBVL.

Edon Zhegrova is ontevreden met de huidige situatie, hij komt nauwelijks aan spelen toe en dat zint de Kosovaar niet. Dinsdagochtend stuurde hij zijn kat naar de training van Genk om een statement te maken naar de clubleiding toe. De international lijkt nu toch zijn zin te krijgen, want het bod van Basel werd verhoogd en de onderhandelingen zijn opgestart. Zhegrova zou worden uitgeleend tot het einde van het seizoen met een eventuele aankoopoptie.

Zhegrova was in anderhalf jaar KRC Genk goed voor vijf doelpunten en drie assists in 27 officiële wedstrijden.

Advertentie