Haïti, het 101e land op de FIFA-ranking, heeft Poule B op de Gold Cup naar zich toegetrokken. De overwinningen tegen Bermuda (2-1) en Nicaragua (0-2) waren misschien niet zo speciaal, maar de prestatie van vannacht was dat wel. Costa Rica (plaats 39 op de ranking) werd niet onverdiend verslagen. Costa Rica had 60 procent balbezit, maar de Haïtianen lieten de meeste kansen noteren.

De 13e minuut bracht ongeluk voor Haïti: Djimy Alexis werkte de bal in het verkeerde doel. Net voor een uur hing Nazon de bordjes gelijk vanop de stip en in minuut 81 scoorde Alexis nogmaals in hetzelfde doel, dat ditmaal aan de voor Haïti juiste zijde van het veld stond.

  1. Haïti 3-9
  2. Costa Rica 3-6
  3. Bermuda 3-3
  4. Nicaragua 3-0

Haïti mag nu een bonuswedstrijd spelen tegen het sterke Canada, dat in Groep A enkel Mexico voor zich moest dulden. De Mexicanen spelen dus tegen Costa Rica in de volgende ronde.