Nicolas Rajsel neemt na zes jaar afscheid van het Belgisch voetbal. De Sloveense aanvaller, die onlangs in onderling overleg zijn contract bij KV Oostende liet ontbinden, ondertekende een contract voor anderhalf jaar bij het Azerbeidzjaanse Qabala FK.

Lang heeft Rajsel niet zonder club gezeten nadat hij vorige week afscheid nam van KV Oostende. Qabala FK, de nummer zeven uit de Azerbeidzjaanse hoogste klasse en vier jaar geleden nog tegenstander van Anderlecht in de Europa League, bood de Fransman met Sloveense roots meteen een contract voor anderhalf seizoen aan.

Daarmee trekt Rajsel na zes jaar de deur achter zich dicht in België. De 26-jarige aanvaller spoelde in 2014 aan bij toenmalig derdeklasser Union St-Gillis. Nadat hij zich in het seizoen 2016/17 in de kijker speelde in Play-off 2 versierde hij een transfer naar KV Oostende, maar daar scheurde hij tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn kruisbanden. Rajsel zou, zelfs na een uitleenbeurt aan Roeselare, nooit meer de oude worden.

Advertentie