RC Genk heeft een nieuwe club gevonden voor Ivan Fiolić. De landskampioen leent de 23-jarige middenvelder voor de rest van het seizoen uit aan Cracovia Kraków, de nummer twee uit de Poolse hoogste klasse. In de eerste helft van het seizoen werd Fiolić uitgeleend aan het Cypriotische AEK Larnaca.

Doordat de Poolse transfermarkt pas op 2 maart sluit, kon Genk last-minute nog een nieuw onderkomen vinden voor Fiolić. Bij AEK Larnaca, dat afgelopen zomer nog sneuvelde tegen AA Gent in de Europa League-voorrondes, speelde de Kroaat dit seizoen dertien wedstrijden. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij twee assists. Bij Genk, dat in de zomer van 2018 2,5 miljoen euro voor hem betaalde aan Dinamo Zagreb, speelde Fiolić in het kampioenenseizoen 2018/19 slechts acht wedstrijden, waaronder vier in de competitie.

Cracovia Kraków staat na twintig speeldagen verrassend tweede op twee punten van leider Legia Warschau. Cracovia, waar sinds januari met Florian Loshaj ook een Belg speelt, veroverde de laatste van zijn vijf landstitels in 1948.

.