OH Leuven heeft een oude bekende weer in de armen gesloten. Yohan Croizet, transfervrij sinds zijn avontuur bij Sporting Kanzas in september vorig jaar afliep, tekende tot het einde van het seizoen bij de Leuvenaars. OHL haalt zo na Stallone Limbombe, Tristan Borges en Jan Van den Bergh in extremis nog een vierde winterversterking.

OHL heeft enkele dagen na het sluiten van de transfermarkt nog een mooie brok ervaring aan zijn selectie toegevoegd. Zeker met het oog op de verhoopte promotie naar 1A, want Croizet (27) slaagde er in 2015 al in om met OH Leuven te promoveren naar de Jupiler Pro League. De Franse middenvelder speelde daarna nog één seizoen op Den Dreef en stapte toen over naar KV Mechelen, dat hem in januari 2018 voor 1,2 miljoen euro verkocht aan het Amerikaanse Sporting Kanzas.

“Het is een mooie opportuniteit om Yohan Croizet als vrije speler terug te laten keren naar OH Leuven”, reageerde technisch directeur Wim De Corte. “Met hem erbij hebben we een nu ook een extra offensieve optie op het middenveld en dit geeft ons extra munitie om onze objectieven te bereiken”.