Mohammed Aoulad is weer voetballer. De 28-jarige aanvaller, die in september vorig jaar zijn contract bij KSV Roeselare in onderling overleg ontbond, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij AFC Tubize.

Aoulad, die in zijn rijkgevulde carrière al uitkwam voor onder andere Charleroi, STVV en Westerlo, zat sinds september 2019 zonder club. Afgelopen weekend liet Tubeke weten dat het de 28-jarige aanvaller een kans geeft. De Waals-Brabanders kunnen een extra aanvallende kracht zeer goed gebruiken, want na 21 speeldagen staan ze slechts veertiende op zestien clubs in Eerste klasse amateurs.

De laatste club waar Aoulad onder contract lag, was KSV Roeselare. Zijn beste tijd kende hij onder Yannick Ferrera bij STVV, toen hij in het seizoen 2013/14 twaalf keer scoorde in de toenmalige Tweede klasse. Het seizoen daarvoor was het bij Charleroi nochtans tot een aanvaring gekomen tussen beide heren.

Advertentie