Anthony en Geoffrey Cabeke ruilen RWDM voor tweedeprovincialer Asse-Zellik. De tweelingbroers speelden het grootste deel van hun carrière in het Edmond Machtensstadion en stapten respectievelijk in 2016 en 2017 in het nieuwe project van RWDM, maar zetten op hun 31e dus hun carrière verder bij het Pajottenland.

Wie Cabeke zegt, zegt RWDM. De tweelingbroers genoten hun jeugdopleiding bij het in 2002 ter ziele gegane RWDM en later bij geestelijk opvolger FC Brussels. Linksachter Geoffrey stroomde door naar het eerste elftal van FC Brussels, rechtsachter Anthony ging eerst een jaar bij FCV Dender spelen vooraleer hij terugkeerde naar Molenbeek. In 2010 vertrokken beide broers: Geoffrey naar Westerlo, Anthony naar de buren van Union Sint-Gillis. Anthony speelde van 2010 tot 2016 in het Dudenpark, Geoffrey vervoegde zijn broer er in 2014 na een korte terugkeer bij FC Brussels. Anthony tekende in 2016 bij de 3.0-versie van RWDM die toen in Derde klasse amateurs speelde, Geoffrey kwam er een jaar later bij.

“Mijn broer en ik draaien hier een bladzijde om in Molenbeek. Maar wees niet ongerust: er is een tijd geweest als speler, en nu komt een tijd als supporter”, sprak Anthony in een videoboodschap. “Ik heb de afgelopen jaar met veel plezier die rechterflank afgelopen. Ik zal nog altijd op die rechterflank blijven staan, maar dan met een sjaal. Wat daarentegen nooit zal veranderen, is het feit dat die vier magische letters voor altijd in mijn hart gegrift staan”. Anthony sprak in zijn videobooschap ook het verlangen uit om binnen enkele jaren terug te keren naar de club als T2.