Luis Pedro Cavanda (29) is een vrije speler. De rechtervleugelverdediger stond sinds de zomer van 2017 onder contract bij de Rouches (in eerste instantie als huurspeler), maar kwam afgelopen seizoen niet langer in de plannen van de sportieve staf voor.

In zijn eerste jaargang onder Michel Preud’homme kwam Cavanda nog regelmatig in actie. Negentig minuten lang geconcentreerd blijven bleek echter een zware taak voor de verdediger, die klasseflitsen afwisselde met pijnlijke defensieve fouten. Voor dit seizoen werd Mërgim Vojvoda aan de selectie toegevoegd om de concurrentie aan te gaan met Collins Fai en was er geen plaats meer voor de Belgo-Angolese rechtsback. Die beslissing pakte goed uit, want Vojvoda voetbalde zich op basis van statistieken in het team van het seizoen van de Jupiler Pro League.

Cavanda speelde uiteindelijk 59 officiële wedstrijden bij de club waar hij zijn opleiding genoot. In 2018 won hij de Beker van België.