Er komt een einde aan de samenwerking tussen KRC Genk en doelman Thomas Didillon. Ondanks de sterke prestaties kan de huurling van Anderlecht niet rekenen op een verlengd verblijf in de Luminus Arena. 

Thomas Didillon werd in januari gehaald als vervanger voor de geblesseerde doelmannen Maarten Vandevoordt en Danny Vukovic. Genk reageerde snel en huurde Didillon voor 550.000 euro van Anderlecht, bovendien bedongen de Limburgers een aankoopoptie ter waarde van 1,65 miljoen euro. In tijden van corona een serieuze som en met de terugkeer van aanstormend talent Vandevoordt en routinier Vukovic heeft Genk al twee vervangers in de kern.

Didillon zelf gaf eerder al aan niet te willen terugkeren naar Anderlecht. Bij paars-wit kunnen ze elke eurocent gebruiken en hopen ze de Fransman zo snel mogelijk te verkopen. Indien de doelman verhuist naar een andere club, houdt ook Genk er aardig wat zakgeld aan over. In het contract staat namelijk dat Genk recht heeft op 25% van de transferrechten.