Felice Mazzu heeft zes maanden na zijn ontslag bij RC Genk een nieuwe uitdaging gevonden. De 54-jarige Mazzu gaat aan de slag bij Union Sint-Gillis, dat eerder deze week de samenwerking met Thomas Christiansen beëindigde.

Union nam amper twee dagen geleden afscheid van Thomas Christiansen, die vorig jaar de naar Amiens vertrokken Luka Elsner opvolgde. De Deens-Spaanse coach haalde met Union weliswaar de kwartfinale van de Beker van België, maar slaagde er niet in om de club naar de promotiefinale te leiden.

Met Union begint Mazzu aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Een jaar geleden ruilde hij na zes jaar Charleroi in voor toenmalig landskampioen RC Genk, maar dat avontuur viel tegen. Union wordt niet de eerste Brusselse club van Mazzu: eerder coachte hij ook al Leopold Ukkel (2006-2007) en White Star Woluwe (2010-2013).