Oud-Heverlee Leuven neemt afscheid van trainer Vincent Euvrard. Op een kleine twee maanden van de terugwedstrijd van de promotiefinale tegen Beerschot neemt de club afscheid van de 38-jarige trainer. Assistenten Joachim Mununga, Hans Visser en José Jeunechamps nemen voorlopig over.

Euvrard streek in februari 2019 neer bij OH Leuven, dat toen laatste stond in Eerste klasse B. De Leuvenaars maakten onder Euvrard een opwaartse beweging: dit seizoen pakte de club de eerste periodetitel. Daarna maakte de club een terugval, maar ondanks de 1-0-nederlaag in de heenwedstrijd van de promotiefinale maakt de club wel nog altijd kans op promotie naar Eerste klasse A.

Een eventuele promotie zal evenwel zonder Euvrard zijn. “Vince nam over in een moeilijke periode en toonde zijn kwaliteiten als coach. Hij leidde het team naar de koppositie, halfweg het seizoen. Hiervoor verdienen Vince en zijn team alle lof. Maar het momentum is verloren gegaan tijdens de tweede periode en het bestuur besloot om nu in te grijpen. Dit om onze doelen dit seizoen nog waar te maken en ook volgend seizoen ons volledig potentieel te benutten”, liet OHL-voorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprabha weten via de clubwebsite.