RWDM begint zijn eerste seizoen in Eerste klasse B met Laurent Demol als trainer. De 48-jarige Demol vervangt Frédéric Stilmant, die geen Pro License-diploma heeft. Stilmant, die in januari van dit jaar Frederic Vanderbiest opvolgde als hoofdtrainer, wordt weer T2.

Stilmant, ex-speler van onder andere KV Oostende, OH Leuven en AFC Tubize, was de laatste jaren bezig aan een steile opmars in zijn trainerscarrière. Na drie promoties in vijf seizoenen met Châtelet-Farciennes SC en een korte passage bij RUS Rebecquoise streek Stilmant in augustus 2019 neer in het Edmond Machtensstadion om assistent te worden van Frederic Vanderbiest. Toen laatstgenoemde vijf maanden later RWDM inruilde voor KV Mechelen, nam Stilmant zijn plaats in als T1. Onder zijn leiding eindigden de Molenbekenaars zesde in Eerste klasse amateurs, wat gezien de niet-licentie van Thes Sport, KSK Heist en Patro Eisden Maasmechelen genoeg was voor een ticket voor Eerste klasse B.

Aangezien Stilmant (nog) geen Pro License-diploma heeft, stelde de club de 48-jarige Laurent Demol aan als hoofdtrainer. Demol komt over van AFC Tubize, waarmee hij vanwege een gebrek aan licentie naar Tweede klasse amateurs zakte. Daarvoor werkte hij enkele jaren bij Excel Moeskroen als assistent-trainer onder Mircea Rednic, Glen De Boeck, Cedomir Janevski, Frank Defays en Bernd Storck.