Anderlecht neemt mogelijk na een jaar al afscheid van Kemar Roofe. De Engelse spits zou volgens Britse media op het lijstje staan van Rangers FC, dat deze zomer wellicht afscheid neemt van Alfredo Morelos.

Bij Rangers FC houden ze ernstig rekening met een mogelijk vertrek van Alfredo Morelos, die afgelopen seizoen 29 keer scoorde in alle competities. De Schotse club zou als vervanger denken aan Kemar Roofe, die vorig jaar ook al in beeld was in het Ibrox Stadium. Roofe koos toen evenwel voor Anderlecht, waar hij afgelopen seizoen zeven keer scoorde in zestien wedstrijden.

Mocht Roofe effectief naar Glasgow trekken, dan zou hij de tweede speler uit de Belgische competitie zijn die de Rangers deze zomer aantrekken. Eerder lijfden ze ook al Ianis Hagi, die sinds januari gehuurd werd van RC Genk, definitief in.