Volgens de Franse krant l’Est-Éclair zou de City Football Group interesse tonen om de Franse tweedeklasser Troyes AC te kopen. Er zouden al gesprekken zijn gevoerd tussen de CFG en de club uit de Champagnestreek.

De City Football Group wil na Engeland (Manchester City), de Verenigde Staten (New York City FC), Australië (Melbourne City FC), Japan (Yokohama F. Marinos), Uruguay (Montevideo City Torque), Spanje (Girona FC), China (Sichuan Jiuniu FC), Indië (Mumbai City FC) en België (Lommel SK) ook zijn tenten opslaan in Frankrijk. Eerder probeerden ze al AS Nancy in te lijven, maar die weigerden een overname. De CFG richt nu zijn pijlen op Troyes AC, dat al een tijdje te koop staat. Een bod van 7 miljoen euro werd reeds uitgebracht.

Troyes AC speelde in de periode 1973-1978 het langst onafgebroken in de hoogste Franse divisie. Zijn beste resultaat behaalde de club in de seizoenen 2000/01 en 2001/02, toen de club telkens zevende eindigde in de Division 1 (de voorloper van de Ligue 1). Naast de Belgen Nordin Jbari, Patrick Aussems en Pascal Renier hebben ook onder andere Pierre Sinibaldi (ex-trainer Anderlecht), Ibrahima Faye (ex-AA Gent), Harlem Gnohéré (ex-Charleroi), Fabrice N’Sakala en Maxime Colin (ex-Anderlecht) voor de club gespeeld.